BÄCKEN HC

Skills-Camp 

2 - 4 augusti 2024

Välkomna till Marconihallen och 3 dagar med utvecklande hockeyträning.

Tillsammans med Niclas Glader (Glader Powerskating) och Magnus Olsson (Blue Crease Goaltending & Arizona Cayotes) erbjuder vi er skillsträning på elitnivå. Niclas Glader jobbar regelbundet med flera utav våra svenska NHL spelare och Magnus Olsson är målvaktrstränare och scout för Arizona I NHL.

Niclas Glader kommer under 3 dagar att drilla er i matchanpassade övningar där ni utvecklar era tekniska färdigheter (så som skridskoteknik, klubbteknik men kanske framförallt “skillsförståelse” Hur/Var/När kan du använda de olika sakerna vi tränar på. Allt förstärks med situationer direkt tagna ur match och som ofta uppkommer.

 

Magnus Olsson kommer under dessa dagar att hjälpa er att bli mer förstående för vad som krävs och han kommer även att hålla I målskytte på isen med spelarna. Efter att ha jobbat med målvakter på alla nivår och att han nu scoutar framtidens målvakter till NHL så har Magnus både kunskap och material som ni alla kan använda för att utvecklas som målskyttar. För vem vill inte göra fler mål!?

 

Ni kommer erbjudas 3 ispass per dag, fyspass, teori/rörlighet och varm lunch. Campen avslutas självklart med en internmatch där ni får chansen att testa allt som ni lärt er under dagarna.

 

Våra omtyckta gruppledare är självklart med. Varje grupp har 2-3 ledare som följer gruppen hela campen och hjälper till med allt mellan himmel och jord. De ser även till att alla är sams och har roligt.

 

Campen vänder sig till spelare födda 2015 eller tidigare.

(Grupperna delas in efter ålder för att få så jämna nivå som möjligt, vi ser även väldigt positivt att blanda åldrar och inte hålla grupperna inom 1-2 år) Alla mår bra av att ibland få se upp till de äldre men lika viktigt är känslan av att ibland få vara riktigt bra).

 

Det viktigaste är att ni alla kommer med en positiv inställning till utveckling så ska vi se till att ni får 3 oförglömliga dagar.

 

Pris: 2995:-

Medlemspris: 2695 kr (Bäckenspelare)