SOMMARHOCKEYSKOLA

Sommarhockeycamp 2020 x 2Välkommen till Bäcken HCs sommarhockeycamp 2020 x 2

 

Under sommaren 2020 kommer vi erbjuda 2 olika camper att välja på, båda sträcker sig över 3 dagar vilket skall skapa en naturlig och rolig start på hockeysäsongen. Läs mer nedan.

 

Vi kommer ha fokus på utvecklande hockeyträning, fys och teknik, allt under ledning av våra erfarna ledare.

 

Niclas Glader - Skridskotekniktränaren med extra allt. Få brinner för skridskotekik som Niclas. Ett välkänt ansikte på Bäcken HCs camper.

 

Magnus Olsson - Med lång utbildning och mångårig erfarenhet av målvaktsträning i olika länder, är han campansvarig. Idag aktiv i Malmö Redhawks och Bäcken HC.

Information


Camperna kommer att hållas dagtid v32.

Campen vänder sig till killar och tjejer födda år 2004 - 2010


Bäckens Skills Camp Tors-Lörd v.32

Vi kommer under 3 intensiva dagar jobba med målskytte, klubbteknik och finter. Vi kommer även väva in skridskoteknik i denna camp (men det är inget huvudmoment då vi har v.33) Alla spelare får 2 ispass, teori med fokus målskytte och fys/rörlighetsträning per dag. Med en av Sveriges bästa målvaktstränare (Magnus Olsson) får vi superbra hjälp med hur målvakter tänker och vad de inte vill att vi utespelare ska göra. Bättre målskytteträning och hjälp kan man inte få än de som vet hur målvakter tänker/agerar. Vi kommer även tillsammans med Niclas Glader jobba med vår klubbteknik, finter och skills.

 

Dessa dagar blir lite intensivare än vad Mån-ons v.32 blir.

Denna camp vänder sig till er som kommit lite längre i er utveckling och vill ta nästa steg.

Spelare födda 2010 och äldre

 

Pris: 2995:-

(Medlemmar i Bäcken HC erhåller en rabatt)