OM OSS

Niclas Glader har spelat ishockey sedan 4 års ålder, han startade i Kungsbacka och spelade där tills han fyllde 21 år. Han flyttade sedan vidare norrut till Umeå, där han spelade en säsong för Teg SK. Efter den säsongen lade han sina egna skridskor på hyllan och valde att gå vidare i tränarkarriären och med sin specialitet: skridskoåkning. Som engagerad hockeytränare inspirerar han nu spelare i alla åldrar till bättre skridskoteknik. Han håller flertalet camper i Sverige, Norge, Spanien med mera varje säsong och har även utbildat Västerbottens ishockeyförbund i ”Skridsko Execellente”, och tränar både juniorer och proffs.

VARFÖR MAN SKA TRÄNA MED NICLAS
”Jag brinner verkligen för hockeyn och framförallt för skridskoåkningen. Jag älskar att utbilda människor i alla åldrar och se hur de utvecklas. Jag är ung och driven, och har inga problem att visa övningar. Jag har en förmåga att få spelarna att tycka skridskoåkning är roligt.
Det är min högsta prioritet att de ska tycka att det är kul, för om de inte tycker att skridskoåkning är roligt så kommer de inte lägga ner energin som krävs för att bli bättre. Det jag håller på med är unikt och det är väldigt få i Sverige som håller på med detta. Ta chansen att få träna er skridskoåkning på ett roligt och utmanande sätt! Jag har hållit i många skridskopass med högt utbildade ledare, fått nya övningar och tips men även fått dela med mig av mitt budskap. Jag har tränat med ledare som till vardags tränar NHL och AHL spelare. Sedan kan jag bara gå till mig själv och inse hur mycket bättre jag har blivit som skridskoåkare under de år jag lärt ut och lärt mig detta! Det finns inget som heter ”De går inte”, för som en kompis sa till mig, det är bara barn och förlamade som inte går, och barnen lär sig gå till slut!”
– Niclas Glader

MOTTO

"Great things never came from comfort zones"

HÖRT FRÅN KUND

Ni har verkligen lyckats få till det precis som vi vill ha det! /Anders