CAMPEN ÄR FULLBOKAD

Powerskating Camp 

5 - 9 augusti 2024


 

Bäckens populära Powerskating Camp kommer självklart tillbaka för 11:e året nu.

 

Niclas Glader från Glader Powerskating kommer drilla er I skridskoteknik under 5 dagar.

 

Niclas jobbar med spelare i alla åldrar och på alla nivåer och kör flera utav våra svenska NHL spelare under sommaren. Vem vet, ni kanske får se några under er lunchpaus.

 

Ni kommer erbjudas 3 ispass per dag där vi fokuserar på skridskotekniken men självklart använder vi massor av puck och skott på mål.

 

Tanken är att varje dag har ett visst fokusområde där vi under ispass 1 går genom de mer tekniska delarna inom de området för att under ispass 2 och 3 inkludera puck och sätta in just dessa moment i matchlika situationer eller moment.

 

Campen är en av de tuffare vi bedriver sett till att man får 15 ispass där man och kommer att matas med information och nya saker. Mycket att ta in och tänka på men vi vet vad vi gör och vet att det kommer bli en grym vecka och ni alla kommer att utvecklas.

 

Vi kommer även att filma alla spelare och köra en videoanalys tillsammans med er som föräldrar om ni så önskar. Vi analyserar då erat barns skridskoåkning inom (start, framlängesåkning, stopp och baklängesåkning).

 

Campen vänder sig till spelare födda 2015 och äldre.

Campen innehåller 3 ispass per dag, fys, teori/rörlighet och varm lunch serveras självklart varje dag.

Sista dagen avslutar vi med internmatch för varje grupp.

 

Pris: 4795:-

Medlemspris: 4495 kr (Bäckenspelare)


Foreign Players sign up here 

Powerskating Camp