Lysekil Skillscamp           18-20/6-21

Lysekil Skillscamp

Ny plats men samma grymma upplägg!

Vi tar med vår populära camp som vi arrangerat i Skara tidigare år till Lysekil. Campen vänder sig till spelare födda 2012 eller tidigare.

Vi kommer under 2 ½ dagar att arbeta med skridskoteknik, skills och målskytte. Skridskotekniken kommer till största del att syfta till matchlika situationer som t.ex frånvändningar, övergångar, täcka puck med mera.
Målskyttet kommer ni träna tillsammans med en av Sveriges bästa målvaktstränare (Magnus Olsson). Han vet exakt hur målvakterna tänker och jobbar och på så vis kan han ge er de bästa möjliga förutsättningarna för att öka er målskörd. Magnus jobbar även numera som Europa scout för Arizona i NHL där han scoutar målvakter. SÅ nu har han ännu mer kött på benen i hur vi ska skapa farliga målchanser.
Vi kommer även i år ha en del gästtränare och våra grymma juniorledare.

Vi följer noga utvecklingen och FHM rekommendationer. Vår förhoppning är att vi ska kunna genomföra denna camp på ett säkert sätt. Vi kommer i år att ha lite mindre grupper än tidigare år för att kunna hålla  bättre under kontroll. Vid eventuellt inställd camp återbetalas hela campavgiften till er.


Grupperna kommer se ut ungefär såhär: 
Grupp 1: 2012-2010 (1 plats kvar - 2021-05-30)
Grupp 2: 2009-2008 (Fullbokad - Anmälan går till reservlista)
Grupp 3: 2007 och äldre (Fullbokad - Anmälan går till reservlista)
PRIS: 2500:-Tips på boende!